Київ, Україна, Ярославів Вал 17А, офіс 100А-а
+38 (098) 000 66 57 info@emsider.ua
Ми в соціальних мережах : )

Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 28 січня 2021 р.

Загальні положення

Дана політика конфіденційності дає роз’яснення, як обробляються ваші персональні дані (далі — ПД) під час відвідування вами сторінок, доступ до яких відбувається з використанням доменного імені https://emsider.ua/ (далі — Сайт).
Політика конфіденційності компанії EMSIDER відповідає Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 №2297-VI та Закону України “Про захист прав споживачів” №1023-XII, остання редакція від 01.08.2020.

Основні поняття

Терміни: володілець персональних даних, суб’єкт персональних даних, згода суб’єкта персональних даних, отримувач, персональні дані, розпорядник персональних даних розуміються так, як вони визначені в ст.2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI.

Компанія — Агенція інтернет-маркетингу EMSIDER.

Знеособлені дані — такі дані, за якими неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність їх до конкретного суб’єкту.

Взаємодія з персональними даними відвідувачів Сайту

Наш Сайт може автоматично збирати інформацію з використанням файлів cookie.

Файли кукі (cookie) — невеликі фрагменти інформації (невеликі текстові файли), що зберігаються на пристрої, що використовується — самртфоні, ПК, планшеті, тощо. За допомогою файлів cookie ми можемо дізнатись, що ви відвідали наш Сайт. Вони використовуються для доступу на сайт і мають обмежений строк існування, багато з файлів кукі автоматично видаляються після закриття сайту користувачем.

Наприклад, файли кукі використовуються для авторизації користувача, для зберігання налаштувань користувача, тощо.

Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані вказані у формі коментаря, а також IP адресу відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізований рядок, що створюється з вашої email адреси (“хеш”) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно в контексті вашого коментаря.

Сайт також може збирати та обробляти знеособлені дані про відвідувачів за допомогою сервісів інтернет-статистики  (Google Analytics та інших).

На нашому Сайті не зберігаються ніякі дані, за якими ми могли б ідентифікувати відвідувачів без їх згоди.

Мета обробки, порядок збору, зберігання ПД

Для взаємодії з Вами ми можемо запросити у Вас наступну інформацію:

  • ім’я;
  • ваш сайт;
  • контактні дані (телефон, e-mail тощо).

Якщо ви звернулись до нас, ми (Компанія) можемо зберігати запис вашого звернення з метою кращого задоволення ваших потреб в інформації або послугах, за якими ви зайшли на Сайт.

Ніякі ваші ПД не можуть передаватись Компанією третім сторонам без вашої згоди.

Для чого ми використовуємо інформацію з файлів cookie?

  • щоб надати Вам ту інформацію чи послуги, про які ви запитуєте, які Вас цікавлять і за якими Ви зайшли на наш Сайт;
  • щоб Ви могли скористатись інтерактивними можливостями нашого Сайту;
  • щоб виконати наші договірні зобов’язання перед Вами, якщо такі виникли;
  • щоб інформувати Вас про зміни та оновлення, що відбулися на нашому Сайті чи в послугах Компанії.

Чи можете Ви відмовитись від використання файлів cookie?

Так, Ви можете відключити використання файлів кукі вашим браузером, видалити всі файли cookie, що зберігаються на вашому пристрої (ПК, ноутбук, планшет, смартфон). Однак, відключивши всі кукі файли, ви не зможете скористатись деякими перевагами нашого Сайту.

Якщо Ви вже є нашим клієнтом, ми будемо звертатись до Вас і надавати інформацію тими каналами зв’язку, які Ви вкажете для такого спілкування з Компанією.

Юридичні підстави обробки персональних даних

Компанія має право ставати володільцем ПД на підставах, вказаних в ст.6 ЗУ «Про захист персональних даних» і збирати, обробляти ПД відвідувачів Сайту в межах даного Закону України.

Права суб’єкта ПД розуміються так, як викладено в ст.8 ЗУ «Про захист персональних даних».

Оскільки будь яка маркетингова обробка ПД потребує інформування і згоди суб’єкта ПД, Ви можете прийняти дані умови політики конфіденційності Компанії, поставивши галочку у формі, що попереджає про використання Сайтом файлів cookie.

Ваша заявка вiдправлена. Наш менеджер скоро з вами звя'жеться